OZ SIDE HOTEL 3* , Side

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel OZ SIDE HOTEL, Side

Situat la 65 km de aeroportul din Antalya, la 7 km de localitatea Manavgrat, la 1300 m de orasul Side, la 800 m de plaja proprie.
Construit in anul 2001, suprafata totala este de 3 600 m2. Ultima renovare a avut loc in anul 2010.

Hotelul are 2 cladiri cu 3 nivele:
- 87 standard room (max. 3 pers., 22 m2);
- 20 family bunkbed room cu o camera (max. 3+1 pers., 22 m2).

Tel.: (242) 753 14 83
Fax: (242) 753 37 60
Internet: www.ozsidehotel.com

Camera hotel

 • dus
  foehn
  aer consditionat individual
  televizor
  telefon
  minibar (gol)
  seif (contra cost)
  pardoseala – gresie
  balcon sau terasa
  medic la solicitare
  curatenie in camera – zilnic
  schimbarea lenjeriei – de 3 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  bar
  2 piscine exterioare
  tobogan
  spalatorie
  internet WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  darts

  Contra cost
  baie turceasca
  sauna
  masaj
  biliard
  sporturi nautice

Pentru copii

 • piscina
  loc de joaca

Plaja

 • Proprie, nisip. Bar pe plaja: contra cost. Transport pana la plaja, ziua – gratuit. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil.
  Hotel recomandat pentru vacante economice.

Profita acum de un sejur in Turcia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Side, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in OZ SIDE HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.