NIKOLAS VILLAS APARTMENTS 3* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel NIKOLAS VILLAS APARTMENTS, Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  aer conditionat individual (contra cost)
  seif (mecanic, contra cost)
  internet WiFi (gratuit)
  zona de bucatarie (plita, fierbator)
  minifrigider
  curatenie in camera - de 6 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • snack-bar
  piscina exterioara
  parcare
  internet WiFi (gratuit)
  internet corner (contra cost)
  camera depozitare bagaj
  medic (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  biliard

Pentru copii

 • piscina
  loc de joaca (in aer liber, iarba)
  scaune in restaurant
  patut (la solicitare)

Plaja

 • Nisip, la 300 m, peste drum. Intrarea in mare - nisip, ocazional pietre. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit.
  Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. Prosoape de plaja - nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Aparthotel mic. Toate camerele sunt prevazute cu bucatarie. Centrul statiunii Hersosnissos se afla la doar 1 km. La 300 m de hotel se afla aqua park-ul hotelului STAR BEACH VILLAGE & WATER PARK. Recomandat tinerilor si turistilor care doresc sa exploreze insula.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in NIKOLAS VILLAS APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.