NASOS HOTEL & RESORT 4* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel NASOS HOTEL & RESORT, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  balcon sau terasa
  accesorii pentru baie
  frigider
  seif (electronic)
  telefon
  televizor
  aer conditionat individual (contra cost)
  pardoseala – gresie
  schimbarea lenjeriei – 1 data /saptamana
  schimbarea prosoapelor – de 2 ori/saptamana
  internet WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina exterioara
  parcare
  schimb valutar
  medic la solicitare (contra cost)
  internet café (contra cost)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  biliard
  tenis de masa

Pentru copii

 • piscina
  meniu
  loc de joaca (ingradita, in aer liber, suprafata speciala)
  scaune in restaurant (la solicitare, gratuit)
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Public (la 100 m de hotel), pietris. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotel modern cu infrastructura dezvoltata. Complet renovat. Teritoriul verde, camere placute. Datorita locatiei mai izolate, hotelul este recomandat pentru iubitorii de plimbari linistite pe malul marii, cupluri si familii inclusiv cu copii.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in NASOS HOTEL & RESORT.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.