MONT BLANC APARTHOTEL Apts , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MONT BLANC APARTHOTEL, BANSKO

Situat la 160 km de aeroortul din Sofia, la 145 km de akeroportul din Plovdiv, al 800 m de centrul orasului si la 500 m de prima statie de imbarcare in debarcader. Este disponibil un shuttle bus pana la statia de porine (contra cost).
Construit in anul 2006, ultima renovare a avut loc in anul 2010.

In total sunt disponibile 30 de camere:
- One Bedroom Apartment (dormitor cu 1 pat dublu sau 2 paturi separate, usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator, vesela, tacamuri), max. 3+1 pers., 60 m2);
- Two Bedroom Apartment (2 dormitoare cu pat dublu sau 2 paturi separate, usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa cu scaune, frigider, plita, cuptor cu microunde, toaster, aparat de cafea, fierbator, vesela, tacamuri), max. 5+1 pers., 80 m2);

Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Adresa: or. Bansko, 2770, str. Dobri Cintulov 11.

Tel.: +359884764643
Internet: https://propertymanagement.bg/bg/properties_in_Bansko/Mont_Blanc.html

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  frigider
  fier si masa de calcat
  CD/DVD-player (MP3)
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  incalzire (centralizata)
  pardoaseala - parchet laminat (si gresie)
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - peste o zi
  schimbarea prosoapelor - o data la 2 zile
  room service (contra cost)

Spatiu exterior

 • autobuz pana la statia de imbarcare in telecabina (contra cost, pana la statia de pornire)
  seifuri (contra cost)
  spalatorie
  camera depozitare echipament de schi (gratuit)
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

Comentariul nostru

 • Cazare economica pentru vacanta de iarna.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MONT BLANC APARTHOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.