MISTRAL HOTEL MALIA 3* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MISTRAL HOTEL MALIA, Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel

 • seif: la receptie,: contra cost
  curatenie in camera: de 6 ori/saptamana
  Internet: WiFi,: gratuit
  foehn: la solicitare
  balcon sau terasa indisponibil
  pardoseala: gresie
  minifrigider
  aer conditionat:: contra cost
  dus
  balcon
  schimbarea lenjeriei: de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor: de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • medic la solicitare
  prosoape la piscina: indisponibil
  camera pentru mic dejun
  baruri: 1
  camera depozitare bagaj
  internet Wifi: gratuit
  piscine: 1
  umbrele, sezlonguri la piscina:: gratuit
  parcare disponibil

Relaxare si sport

 • masaj: contra cost

Pentru copii

 • Copii de la 8 luni pana la 3 ani:
  patut: la solicitare,: gratuit

Plaja

 • intrarea in mare: nisip-pietris
  nisip
  umbrele, sezlonguri pe plaja:: contra cost

Comentariul nostru

 • Un hotel mic, confortabil, aproape de centrul orasului Malia, aproape de cluburi si zona de divertisment. Teritoriu si infrastructura compacte, camere de tip studio elegante, renovate si cu bucatarie. Recomandat atat tinerilor, cat si cuplurilor, pentru o vacanta economy.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MISTRAL HOTEL MALIA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.