MEDITERRANEAN PALACE 5* , COSTA ADEJE - TENERIFE

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MEDITERRANEAN PALACE , COSTA ADEJE - TENERIFE

Apartine grupului EXPO HOTELES & RESORT
Situat la 17 km de aeroportul de sud si la 80 km de aeropportul de nord Tenerife, in zona statiunii Playa de las Americas, la 1 km de oraselul Los Cristianos, pe prima linie. 
In total sunt disponibile 535 de camere:
- Standard (29 m2, min. 1+0/max. 2+1 pers.) aer conditionat, TV, foehn, telefon, sief (gratuit), patut pentru copil (la cerere), room service 24h, WiFi (gratuit), balon, vedere la Teide; 
- Standard DBL Room Pool View (29 m2, min. 1+0/max. 2+1 pers.) camere de categoria standard cu vedere la piscina;
- Standard Mountain View (29 m2, min. 1+0/max. 2+1 pers.) camere de categoria standard cu vedere la munte; 
- Standard Sea View (29 m2, min.1+0/max. 2+1 pers.) camera de categoria standard cu vedere la mare;
- Suite (50 m2, min. 2+0/max. 2+2/3+0 pers.) zona de dormitor si zona de living, aer coditionat, TV, foehn, telefon, seif gratuit, patut pentru copil (la cerere), room service 24 h, WiFi gratuit, balcon (unele dintre camera sunt cu usa despatitoare intre living si dormitor).
Suplimentar -  pat pliabil (80-90 см)
*Clientii hotelului Mediterranean Palace pot beneficia de toate serviciile oferite de catre Mare Nostrum Resort cu exceptia serviciilor si accesului la piscina de la Sit Antony.
Se accepta plata cu card de credit: American Express, Visa, Mastercard, Diners Club
Cazare cu animale de companie: nu se accepta
Adresa: Avenida de las Americas s/n, Playa de las Americas, 38660 Arona, Tenerife, Spain 

Telefon: +34922757545
Fax: +34922753226
Internet: https://marenostrumresort.com/en/

Camera hotel

 • baie
  televizor
  foehn
  seif (contra cost)
  aer conditionat
  balcon sau terasa
  frigider (contra cost)
  fier de calcat (la solicitare, gratuit)
  room service: 24 h, contra
  curatenie in camera - zilnic   

Spatiu exterior

 • 3 restaurante (principal, bufet suedez, show cooking; restaurant pe plaja Beach Club; restaurant Cleopatra: bufet suedez, la hotelul Cleopatra Palace)
  3 baruri
  snack-bar (Antonio la hotelul Cleopatra Palace)
  3 piscine exterioare (cu incalzire, pe teritoriul complexului Mare Nostrum Resort, apa dulce, Jacuzzi)
  21 sali de conferinte (30 -1295 m2, echipat cu echipamente)
  sala Imperial (pentru spectacole de seara)
  inchiriere echipamente pentru coferinte
  inchiriere masini (contra cost)
  parcare (gratuit, la cerere, spatiu limitat)
  coafor (contra cost)
  spalatorie (contra cost)
  WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  tenis de masa (garantie)
  animatie
  divertisment de seara (cu exceptia spectacolului Piramide de Arona
  Contra cost
  sala de fitness
  teren de teis
  proceduri cosmetice
  inchiriere echipament de tenis
  cetru SPA (SPA Mare Nostrum la hotelul Cleopatra Palace: piscina interioara, sala de fitness, jacuzzi cu apa de mare, baie turceasca, sauna, terasa)

Pentru copii

 • club pentru copii (Club Mare Kids pe spatiu complexului Mare Nostrum Resort cu adina si autodrom, de la 6 luni pana la 12 ani)
  piscina (viz-a-viz de clubul pentru copii)
  autodrom pentru copii
  carucior (la solicitare, contra cost)
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica (Playa del Camison), nisip (lata, cu nisip galben si intrare lina in apa). La piscina: umbrele, sezlonguri si saltele – gratuit, prosoape – garantie. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost.   

Comentariul nostru

 • Hotelul face parte din complexul Mare Nostrum, situat langa plaja Camison din Playa de las Americas. Coplexul ofera Spa, sala sportiva, terenuri de tenis si piscina mare in aer liber. Camerele sunt decorate in stil traditional canarian. Terenul de golf Las Américas si parcul acvatic Siam se afla la doar 10 minute de mers cu masina.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in COSTA ADEJE - TENERIFE, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MEDITERRANEAN PALACE .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.