MEDANO HOTEL 3* , GUIA DE ISORA

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel MEDANO HOTEL, GUIA DE ISORA

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn (la solicitare, la receptie, gratuit)
  seif (contra cost)
  televizor
  telefon
  curatenie in camera – de 2 ori/saptamana
  schimbrea prosoapelor – la solicitare

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (bucatarie international, bufet suedez pentru mic dejun si cina)
  1 cafenea (terasa cu vedere la mare)
  4 terase (o terasa cu suprafata de 500 m2 cu intrare in mare)
  spalatorie
  camera pentru jocuri in carti
  inchiriere masini
  medic la solicitare
  internet WiFi (in locuri publice, gratuit)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Publica (Playa de la Jaquita), nisip (nisip negru). Intrare in mare: nisip. La piscina: umbrele, sezlonguri – gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost.

Comentariul nostru

 • Recomandat pentru iubitorii de sporturi nautice, in special de windserfing.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in GUIA DE ISORA, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in MEDANO HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.