LEMON & SOUL MAKADI 4* , Makadi Bay

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel LEMON & SOUL MAKADI , Makadi Bay

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  mini-bar (contra cost)
  televizor
  foehn
  telefon
  seif (gratuit)
  aer conditionat
  pardoseala –gresie
  curatenie in camera – zilnic
  schimbarea lenjeriei – de 2 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  3 baruri
  2 piscine (cu incalzire in perioada de iarna)
  curatatorie chimica
  spalatorie (contra cost)
  parcare (gratuit)
  cabinet medical

Relaxare si sport

 • Gratuit
  aerobic
  biliard
  darts
  volei pe plaja

  Contra cost
  canoe
  teren de tenis (Labranda Club)
  sauna
  baie cu aburi
  masaj
  windsurfing

Pentru copii

 • club pentru copii
  animatie

Plaja

 • Propie. Autobuz pana la plaja. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape – gratuit. Pe plaja: prosoape - se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel compact. Situat in Golful Makadi, pe linia a doua. Teritoriul exterior este remarcat prin frumusetea naturala, crestele montane si golfuri.  Recomandat pentru  vacante relaxante.

Profita acum de un sejur in Egipt pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Makadi Bay, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in LEMON & SOUL MAKADI .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.