LARCO HOTEL 2* , Larnaca

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel LARCO HOTEL, Larnaca

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  accesorii pentru baie
  fierbator electric (gratuit)
  seif (la receptie, contra cost)
  set pentru ceai/cafea
  aer conditionat (gratuit)
  telefon (contra cost)
  televizor
  pardoseala - gresie
  balcon
  internet WiFi (gratuit)
  schimbarea lenjeriei - o data la 2 zile
  room service (contra cost)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar1 piscina exterioara
  parcare
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • tenis de masa (gratuit)
  biliard (contra cost)

Pentru copii

 • piscina
  scaune in restaurant
  patut (gratuit)

Plaja

 • Nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost.
  La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit (prosoape de plaja nu se ofera).

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat in apropiere de centrul orasului si de plaja. Camere confortabile. Recomandat familiilor pentru un sejur economic.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Larnaca, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in LARCO HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.