KIRKI VILLAGE 3* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel KIRKI VILLAGE, Rethymno - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  televizor
  accesorii pentru baie
  balcon sau terasa
  aer conditionat individual (contra cost)
  seif (contra cost)
  fierbator
  mini-frigider
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei/prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  internet WiFi (gratuit)
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  snack-bar
  1 piscina exterioara
  camera depozitare bagaj
  medic la solicitare (contra cost)
  parcare
  salon TV
  mini-market
  foisor cu tratamente SPA
  internet Wifi (gratuit)


Relaxare si sport

 •  biliard - contra cost

Pentru copii

 • scaune in restaurant
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Nisip (la 250 m de hotel). Intrare in mare: nisip-pietris (in anumite locuri sunt pietre). La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit. Prosoape de plaja- contra cost. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotel compact, construit in stil cretan, situtat in Panormo. Camere luminoase. Recomandat pentru vacante linistite, familii si pentru turistii ce vor sa exploreze insula. 
  Divertisment de seara - Panormo (100 m), Rethymno (22 km)

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in KIRKI VILLAGE.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.