JANNAH MARINA BAY SUITES Apts , DUBAI JUMEIRAH

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel JANNAH MARINA BAY SUITES , DUBAI JUMEIRAH

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  televizor
  telefon
  seif (electronic, in camera – gratuit)
  halat si papuci
  aer conditionat
  masa si fier de calcat
  set petru ceai/cafea
  mini-frigider
  bucatarie (vesela si tacamuri, aragaz, microunde, frigider, masina de spalat)
  apa imbuteliata - gratuit, suplimetare – zilnic, gratuit
  curatenie in camera – zilnic
  schimbarea lenjeriei – la o zi
  pardoseala – lemn
  internet WiFi – gratuit

Spatiu exterior

 • 1 restaurant principal
  1 piscina exterioara (pe acoperis, cu control al temperaturii)
  centru de afaceri (gratuit)
  spalatorie (contra cost)
  parcare (gratuit)
  medic la solicitare (contra cost)
  schimb valutar
  WiFi – gratuit

Relaxare si sport

 • gratuit
  sauna
  sala de fitness
  jacuzzi
  baie cu aburi

Pentru copii

 • patut (gratuit)
  bona la solicitare (contra cost)

Plaja

 • Publica (palaja BR Beach, nisip, acces gratuit – la 2,5 km de hotel). Autobuz pana la plaja: nu se ofera. La piscina: umbrele, sezlonguri si prosoape - gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, prosoape - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotelul este decorat in stil modern. Interiorul elegant completeaza vederi uimitoare spre Dubai Marina. Situat langa statia de metrou Jumeirah Lakes Towers si Dubai Marina Mall. Se solicita garantie la check-in.

Profita acum de un sejur in EAU pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in DUBAI JUMEIRAH, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in JANNAH MARINA BAY SUITES .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.