ILIANA HOTEL APARTMENTS 2* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ILIANA HOTEL APARTMENTS, Rethymno - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cabina de dus
  foehn
  aer conditionat individual (contra cost)
  zona de bucatarie utilata
  seif (mecanic, contra cost)
  internet WiFi (gratuit)
  televizor
  telefon
  minifrigider
  balcon sau terasa
  curatenie in camera – de 6 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei si a prosoapelor – de 2 ori/saptamana
  pardoseala – gresie

Spatiu exterior

 • sala pentru micul dejun
  1 piscina exterioara
  camera depozitare bagaj
  parcare
  schimb valutar
  internet WiFi (in spatiile comune, gratuit)
  internet corner (contra cost)
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  servicii de calcat rufe (la solicitare, contra cost)
  medic (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • scaune in restaurant
  patut-tarc (gratuit, la solicitare)

Plaja

 • 3 plaje cu nisip la 150-300 m de hotel, peste un drum slab circulat. Pe plaja: sezlonguri si umbrele – contra cost. La piscina: sezlonguri si umbrele – gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel cu aspect placut si teritoriu compact. Camere confortabile cu zona de bucatarie utilata. Nu ofera animatie. Recomandat familiilor si turistilor dornici sa exploreze insula.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ILIANA HOTEL APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.