IKONES SEAFRONT LUXURY SUITES 5* , Rethymno - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel IKONES SEAFRONT LUXURY SUITES , Rethymno - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  accesorii de baie
  halate si papuci
  foehn
  aer conditionat individual (gratuit)
  seif (gratuit)
  televizor
  telefon
  internet WiFi (gratuit)
  minifrigider
  set pentru ceai/cafea
  balcon sau terasa
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • restaurant principal
  bar
  piscina exterioara
  SPA
  parcare (contra cost) 
  internet WiFi (in spatiile publice, gratuit)
  internet corner (gratuit)
  camera depozitare bagaj
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  medic (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala de fitness

  Contra cost
  jacuzzi
  sauna
  masaj

Pentru copii

 • Hotelul nu accepta turisti sub 16 ani!

Plaja

 • Nisip-pietris, peste drum de hotel. Intrarea in mare: nisip, pietris. Plaja este dotata cu dus. Pe plaja: sezlonguri si umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri si umbrele - gratuit. Prosoape de plaja - gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotel renovat complet. Nu se accepta turisti sub 16 ani. Camere spatioase. Teritoriu compact si ingrijit. Hotelul este situat pe faleza orasului Rethymno, in apropiere de magazine, restaurante, centrul vechi. Recomandat tinerilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Rethymno - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in IKONES SEAFRONT LUXURY SUITES .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.