HOLIDAY VILLAGES YAGODA & MALINA 3* , BOROVETS

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel HOLIDAY VILLAGES YAGODA & MALINA, BOROVETS

Situat la 72 km de orasul Sofia, la 125 km de orasul Plovdiv, la 2,5 km de prima statie de imbarcare in telecabina - este disponibil transfer contra cost, fiecare jumatate de ora.
Construit in anul 1982, Ultima renovare a avut loc in anul 2011.

- 28 Villa Malina (cu 2 nivele: la primul nivel - hol cu canapea extensibila, pat suplimentar si zona de bucatarie (masa, 6 scaune, plita, frigider, chiuveta, vesela si tacamuri), 2 dormitoare separate la nivelul 2 (pat dublu in unul, 2 paturi separate in celalalt); max. 6 pers., 64 m2);
- 10 Villa Yagoda With Sauna (dormitor mic cu pat supraetajat, hol cu pat dublu sau 2 paturi deparate si zona de bucatarie (plita, frigider, chiuveta, vesela si tacamuri), sauna; max. 4 pers., 45 m2);
- 18 Villa Yagoda Without Sauna (dormitor mic cu pat supraetajat, hol cu pat dublu sau 2 paturi deparate si zona de bucatarie (plita, frigider, chiuveta, vesela si tacamuri); max. 4 pers., 45 m2);
- 12 Villa Yagoda De Luxe (dormitor mic cu pat single, hol cu pat dublu sau 2 paturi deparate si zona de bucatarie (cuptor cu microunde, frigider, chiuveta, vesela si tacamuri); max. 2+2 pers., 45 m2).

Cazare cu animale de companie: la solicitare.

Adresa: statiunea Borovet.

Tel.: +35975032343
Fax: +35975032532
Internet: www.borovetz-resort.com

Camera hotel

 • baie cu dus
  frigider
  terasa (cu banca si masa)
  internet WiFi (contra cost)
  incalzire (centralizata)
  televizor
  schimbarea lenjeriei - o data pe saptamana (o data la 5 zile)
  schimbarea prosoapelor - o data la 2 zile
  curatenie in camera - zilnic

Spatiu exterior

 • 1 restaurant („Yagoda” pentru 90 pers.)
  internet club (contra cost)
  parcare (gratuit)
  camera depozitare echipament de schi (gratuit)
  internet WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

 • Contra cost
  sauna
  tenis de masa

Pentru copii

 • loc de joaca
  patut (gratuit)

Plaja

Comentariul nostru

 • Cazare economica pentru amatorii sporturilor de iarna.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BOROVETS, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in HOLIDAY VILLAGES YAGODA & MALINA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.