HOLIDAY INN EXPRESS DUBAI AIRPORT 2* , DUBAI CITY

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel HOLIDAY INN EXPRESS DUBAI AIRPORT, DUBAI CITY

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  aer conditionat centralizat
  fier si masa de calcat (la cerere, gratuit)
  telefon
  televizor
  mini-frigider (2 sticle de apa, zilnic, gratuit)
  set pentru ceai/cafea
  seif (in camera, gratuit)
  internet WiFi
  pardoseala - mocheta
  curatenie in camera - zilnic (sau la cerere)
  schimbarea lenjeriei - zilnic (sau la cerere)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (Great Room - bucatarie internationala: mic dejun, pranz, cina – bufet suedez, meniu dietic sau vegetarian - la cerere)
  1 bar (Lounge Bar)
  centru de afaceri (24 de ore, contra cost)
  5 sali de conferinte (171 pers.)
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  autobuz pana la centrele comerciale, gratuit (Deira City Centre, Festical City Mall - conform orarului)
  inchiriere auto  
  medic la solicitare (24 de ore, contra cost)
  parcare (gratuit) 
  internet WiFi in lobby (gratuit)
  magazine

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala de fitness

Pentru copii

 • patut (gratuit)
  scaune in restaurant (gratuit)

Plaja

 • Publica, nisip (Al Mamzar Beach  la 12 km de hotel), nisip. Autobuz pana la plaja - gratuit (conform orarului). La plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost, prosoape (din hotel) - gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat in apropiere de aeroport. Este ideal pentru oamenii de afaceri sau persoanele care au zboruri cu escala. Depozit la sosire: se solicita.

Profita acum de un sejur in EAU pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in DUBAI CITY, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in HOLIDAY INN EXPRESS DUBAI AIRPORT.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.