HAMPTON BY HILTON DUBAI AIRPORT (ex. HILTON HAMPTON DUBAI) 3* , DUBAI CITY

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel HAMPTON BY HILTON DUBAI AIRPORT (ex. HILTON HAMPTON DUBAI), DUBAI CITY

Situat la 8 km de aeroportul international Dubai (DXB), la 63,6 km de aeroportul Dubai (DWC) si la 21,4 km de aeroportul Sharjah (SJH).
A fost construit in anul 2018. Hotelul are o cladire cu 13 nivele.
In total 420 camere. Sunt camere speciale pentru persoane cu dizabilitati (6) si camere connect (71).
- 96 Twin Room (25-27 m2, pat twin, max. 2 pers.),
- 120 Queen Room (25-27 m2, pat queen, max. 2 pers.),
 198 Queen Room with Sofa-Bed (25-27 m2, pat queen, max. 3 pers.),
- 71 Family Room (50 m2, interconectate cu o usa Twin Room + Queen Room with Sofa-Bed, max. 5 pers.).


Se accepta plata cu card de credit: VISA, MASTER CARD, AMERICAN   EXPRESS.

Tel.: +97044071111
Internet: www.hamptoninn3.hilton.com

Camera hotel

 • baie cu cada/dus
  foehn
  seif
  telefon
  televizor
  set pentru ceai/cafea
  aer conditionat
  mini-bar (gol)
  schimbarea lenjeriei - la fiecare 2 zile
  curatenie in camera - zilnic
  fier si masa de calcat
  internet WiFi 

Spatiu exterior

 • 1 restaurant 
  1 bar
  spalatorie
  shimb valutar
  2 sali de conferinte (pentru 40-100 pers.)
  1 piscina exterioara
  centru de afacere
  internet - cafe
  autobuz pana la centrele comerciale (Deira City Centre - gratuit)
  internet WiFi - gratuit

Relaxare si sport

 • gratuit
  sala de fitness

Pentru copii

 • scaune in restaurant

Plaja

 • Publica, nisip (Al Mamzar Beach, intrare - contra cost). Autobuz pana la plaja: gratuit, o data pe zi). La piscina: prosoape - gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Unul dintre cele mai mari hoteluri din lantul hotelier HAMPTON BY HILTON dupa numarului de camere. Situat langa aeroportul International Dubai (DXB), cea mai apropiata statie de metrou se afla la 800 de metri. Convenabil atat pentru turistii cu zboruri de legatura, cat si pentru oaspetii care doresc sa isi petreaca cea mai mare parte a vacantei in oras. Hotelul ofera transfer gratuit catre aeroportul Dubai confrom orarului.

Profita acum de un sejur in EAU pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in DUBAI CITY, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in HAMPTON BY HILTON DUBAI AIRPORT (ex. HILTON HAMPTON DUBAI).

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.