H10 GRAN TINERFE 4* , COSTA ADEJE - TENERIFE

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel H10 GRAN TINERFE, COSTA ADEJE - TENERIFE

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sa dus
  mini-bar
  halat si papuci
  foehn
  balcon sau terasa
  televizor
  accesorii pentru baie
  seif (contra cost)
  aer conditionat
  internet WiF (gratuit)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant  (Los Menceyes: restaurant – bufet, terasa in aer liber cu vedere la mare)
  3 restaurante a la carte
  6 baruri
  3 piscine (1 cu incalzire)
  terasa
  jacuzzi (2)
  sala de conferinte
  coafor
  internet café (contra cost)
  parcare
  WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  petanque
  aqua aerobic
  pilates
  darts
  sala fitness
  yoga
  Contra cost
  tratamente cosmetice
  lectii de dans
  centru Spa
  masa
  sauna

Pentru copii

Plaja

 • Hotelul este situat in Costa Adeje, in sudul Tenerife. Este una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice de pe insula, cu zone naturale protejate, plaje frumoase. De asemenea, exista un centru Tenerife Top Training si unul dintre cele mai bune terenuri de golf de pe insula.

Comentariul nostru

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in COSTA ADEJE - TENERIFE, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in H10 GRAN TINERFE.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.