H10 ATLANTIC SUNSET 5* , TENERIFE - GUIA DE ISORA

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel H10 ATLANTIC SUNSET, TENERIFE - GUIA DE ISORA

Animatic

Camera hotel

 • baie
  cafetiera (capsule – gratuit)
  foehn
  room service: caontra cost
  TV
  halat si papuci
  oglinda pentru machiaj
  seif
  mini-bar (contra cost)
  balcon sau terasa
  aer conditionat
  internet – gratuit

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (bufet suedez)
  5 restaurante a la carte
  4 baruri
  3 piscine (1 cu incalzire  si 2 infinity, 1- doar pentru oaspetii privilege)
  2 sali de conferinte
  WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  animatie
  sala fitness
  centru spa
  sauna
  jacuzzi
  Contra cost
  masaj
  proceduri cosmetice

Pentru copii

 • 1 piscina (cu incalzire)
  mini-disco
  animatie
  club pentru copii (Daisy Club – 4 -12 ani)
  parc

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotel situat pe malul oceanului, in Playa Paraiso. Design interior modern, camere spatioase, piscine spectaculoase, una dintre ele cu o zona de joaca pentru copii, restaurante, spa Despacio, o zona exclusiva pentru turistii sub 18 ani cu servicii specializate.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in TENERIFE - GUIA DE ISORA, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in H10 ATLANTIC SUNSET.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.