GOLDEN BAY HOTEL MALIA 3* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel GOLDEN BAY HOTEL MALIA, Heraklion - Creta

Situat la 28 km de aeroportul Heraklion, in statiunea Malia. Spatiu exterior comun cu Golden Bay Studios. Statia de autobuz se afla la 400 m distanta de hotel.
Construit in anul 2001, renovat in anul 2009. Suprafata totala este de 9 000 m2.

Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele cu lift si o cladire anexa.
In total sunt disponibile 26 de camere:
- apartment 1 bedroom (dormitor si living cu usa, pat dublu, suplimentar - 2 paturi separate, colt-bucatarie, max. 4 pers., 50 m2).

Se accepta plata cu card de credit. Bancomat: la 150 m distanta de hotel.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Tel.: +30 2897032880
Fax: +30 28970 31356
Internet: www.goldenbay-malia.com

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  aer conditionat individual (contra cost)
  seif, contra cost (mecanic)
  televizor
  telefon
  minifrigider
  internet WiFi, contra cost
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  curatenie in camera - de 6 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • bar (la piscina)
  sala TV
  internet WiFi, gratuit (langa piscina si bar)
  internet cafe (contra cost)
  medic la solicitare (contra cost)
  piscina (cu apa dulce)
  parcare

Relaxare si sport

 • seara barbeque (1 data/saptamana, contra cost)

Pentru copii

 • patut la solicitare (gratuit)
  scaune in restaurant

Plaja

 • Nisip (150 m, intinsa). Intrarea in mare: lina, pe nisip, in anumite locuri sunt pietre mari. Pe plaja: sezlonguri, umbrele - contra cost. La piscina: sezlonguri, umbrele - gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotel mic, placut, atmosfera linistita, spatiu exterior frumos amenajat, camere decorate romantic, situat in apropiere de Malia, cu atractiile sale de noapte. Hotel recomandat pentru vacante linistite, cupluri si familii, de preferinta fara copii.
  Se poate ajunge usor in Malia - 400 m.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in GOLDEN BAY HOTEL MALIA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.