EVERGREEN APARTHOTEL & SPA 3* , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel EVERGREEN APARTHOTEL & SPA, BANSKO

Situat la 160 km de aeroportul din Sofia si la 145 km de aeroportul din Plovdiv, la 1,5 km de centrul orasului si la 200 m de prima statie de imbarcare in telecabina.
Construit in anul 2008, ultima renovare a avut loc in anul 2017.

Hotelul are o cladire cu 5 nivele. In total sunt disponibile 40 de camere:
- Studio (1 pat dublu sau 2 paturi separate, canapea extensibila, zona de bucatarie (masa, frigider, plita, fierbator, vesela, tacamuri), max. 3 pers., 40 m2);
- One Bedroom Apartment (dormitor cu pat dublu sau 2 paturi separate, usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa, frigider, plita, fierbator, vesela, tacamuri), max. 4 pers., 55 m2);
- Two Bedroom Apartment (2 dormitoare cu pat dublu sau 2 paturi separate in fiecare, usa intre camere, living cu canapea extensibila si zona de bucatarie (masa, frigider, plita, fierbator, vesela, tacamuri), max. 6 pers., 75 m2).

Se accepta plata cu cardul de credit: Visa, MasterCard.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Adresa: or. Bansko, str, Valevita 4.
Tel.: +35974988870
Internet: www.evergreen-bansko.com

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn (la receptie, gratuit)
  halat si papuci (contra cost)
  frigider
  telefon
  balcon
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  incalzire (calorifere electrice)
  pardoseala - parchet laminat
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - o data la 2 zile
  room service - contra cost
  schimbarea prosoapelor - o data la 3 zile

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar (lobby-bar)
  1 piscina interioara (dimensiuni reduse)
  seifuri (gratuit, numar limitat)
  centru SPA
  curatatorie chimica
  sala de conferinte (echipata, 120 de locuri)
  garaj subteran (contra cost)
  spalatorie
  inchiriere auto
  parcare inaer liber fara paza (gratuit)
  camera pentru depozitarea echipamentului de schi (gratuit)
  internet WiFi (pe intreg teritoriul hotelului, gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sauna
  baie cu aburi
  jacuzzi (in piscina)

  Contra cost
  masaj
  proceduri pentru fata si corp
  fotbal de masa

Pentru copii

 • patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant

Plaja

Comentariul nostru

 • La cazarea in hotel a 20 de turisti sau mai putin cina se ofera conform meniului. Hotel situat in apropiere de statia de imbarcare in teleferice, precum si de baruri, restaurante si magazine. Acesta este motivul pentru care nu se ofera transfer pana la statia de teleferice. Recomandat tinerilor.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in EVERGREEN APARTHOTEL & SPA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.