ELEA BEACH HOTEL 4* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ELEA BEACH HOTEL, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  radio
  balcon/terasa
  telefon
  televizor
  accesorii pentru baie
  mini-frigider
  aer conditionat individual (gratuit)
  seif (mecanic)
  schimbarea lenjeriei/prosoapelor – de 6 ori/saptamana
  curatenie in camera – zilnic
  pardoseala – gresie (sau parchet)
  room service (contra cost)
  WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant principal
  1 bar
  parcare
  2 piscine exterioare (cu apa de mare)
  magazine de suveniruri
  spalatorie/curatatorie chimica (la solicitare, contra cost)
  medic la solicitare (contra cost)
  WiFi

Relaxare si sport

 • Gratuit
  darts
  tenis de masa

  Contra cost
  biliard
  sporturi nautice

Pentru copii

 • piscina
  club pentru copii (4-12 ani, 1.07 - 31.08)
  scaune in restaurant (la cerere, gratuit)
  patut (la cerere, gratuit)
  bona (la cerere, contra cost)

Plaja

 • Publica, pietris. La piscina: umbrele, sezlonguri si prosoape – contra cost. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost (pensiune Al – gratuit), prosoape de plaja – contra cost.

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil, teritoriul verde. Situat pe malul marii in orasul turistic Dassia, in apropiere se afla multe cafenele, restaurante si magazine de suveniruri. Recomandat familiilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ELEA BEACH HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.