DIAMOND APARTMENTS & SUITES 3* , Heraklion - Creta

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel DIAMOND APARTMENTS & SUITES, Heraklion - Creta

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada
  foehn
  aer conditionat cu control individual (contra cost)
  seif (gratuit)
  televizor
  internet WiFi (gratuit)
  fierbator (la solicitare, garantie)
  telefon
  zona de bucatarie utilata
  minifrigider
  balcon (in afara de Economy Junior Suite)
  pardoseala - gresie
  masa si fier de calcat (la solicitare)
  curatenie in camera – de 4 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei si a prosoapelor – de 3 ori/saptamana

Spatiu exterior

 • sala pentru mic dejun
  piscina exterioara
  camera depozitare bagaj
  internet WiFi (gratuit)
  internet corner (contra cost)
  medic (la solicitare, contra cost)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut-tarc (la solicitare)
  scaune in restaurant

Plaja

 • Publica, nisip, la 250 m de hotel, peste un drum intens circulat. Plaja este amenajata cu dus si cabine de schimb. Pe plaja: sezlonguri, umbrele – contra cost. La piscina: sezlonguri, umbrele – gratuit. Prosoape de plaja – nu se ofera.

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil cu teritoriu compact. Situat in arpopiere de cafenele, baruri si magazine de suvenire din Hersonissos. Recomandat tinerilor.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Heraklion - Creta, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in DIAMOND APARTMENTS & SUITES.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.