CHECKIN PINEDA 3* , Costa de Barcelona - Maresme

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CHECKIN PINEDA, Costa de Barcelona - Maresme

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  seif (in camera, contra cost)
  telefon
  balcon
  aer conditionat
  televizor
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  2 baruri (1 deschis doar in sezonul de varf)
  1 piscina
  serviciu calcat rufe (contra cost)
  parcare (contra cost)
  internet WiFi (gratuit)
  salon cu TV

Relaxare si sport

 • Gratuit
  caiace (doar in sezonul de varf)

  Contra cost
  aparate electronice (in bar)
  inchiriere biciclete (doar in sezonul de varf)
  biliard
  darts

Pentru copii

 • 1 piscina
  loc de joaca
  patut (la solicitare)

Plaja

 • Publica – Playa de Pineda de Mar, nisip. Pe plaja: umbrele, sezlonguri – contra cost.
  La piscina: sezlonguri – gratuit.

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat la 5 minute de mers pe jos de statie de tren si nu departe de statia de autobuz. Hotel economic pentru o vacanta activa.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Costa de Barcelona - Maresme, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CHECKIN PINEDA.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.