CENTURY RESORT HOTEL 4* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CENTURY RESORT HOTEL , Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada/dus
  foehn
  telefon
  bucatarie echipata
  televizor
  mini-frigider
  aer conditionat (gratuit)
  curatenie in camera – de 6 ori/saptamana
  schimbaea prosoapelor/lenjeriei – de 3 ori/saptamana
  balcon sau terasa
  pardoseala - gresie

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina
  parcare
  sala de conferinte (pana la 170 pers.)
  medic la solicitare (contra cost)
  spalatorie (la cerere)
  internet WiFi (gratuit, la lobby si piscina)

Relaxare si sport

 • masaj (la solicitare, contra cost)

Pentru copii

 • piscina
  patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant 
  bona la solicitare (contra cost)

Plaja

 • Nisip-pietris (la 500 m de hotel). Intrare in mare: nisip-pietris. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit, prosoape - contra cost. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil cu teritoriu verde bine ingrijit. Situat pe un deal, pe a 2-a linie. Camere placute. Exista apartamente cu bucatarie echipate pentru familii mari si grupuri. Animatie - nu se ofera. Recomandat pentru familii si grupuri mari.

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CENTURY RESORT HOTEL .

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.