CATARACT LAYALINA RESORT 3* , SHARM EL SHEIKH

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel CATARACT LAYALINA RESORT, SHARM EL SHEIKH

Animatic

Camera hotel

 • baie cu dus
  foehn
  televizor
  seif (la receptie)
  apa imbuteliata (1 sticla la sosire)
  balcon sau terasa
  schimbarea prosoapelor - de 2 ori/saptamana
  schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana
  curatenie in camera - zilnic
  pardoseala - marmura

  Suplimentar - pat single.

Spatiu exterior

 • 1 restaurant principal 
  4 baruri (Lounge bar - lobby (conta cost))
  1 piscina (190 cm)
  spalatorie (contra cost)
  internet WiFi (lobby)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  darts
  volei pe plaja
  spectacol de seara
  aqua aerobic
  animatie

  Contra cost
  masaj
  parapanta
  biliard
  catamaran

Pentru copii

 • sectiune pentru copii in piscina la adulti (65 cm, fara incalzire)
  mini-disco
  scaune in restaurant
  patut (la solicitare)

Plaja

 • Intrare in mare: nisip. Bar pe plaja - gratuit, dus. La piscina si pe plaja: sezlonguri, umbrele, saltele si prosoape - gratuit. 

Comentariul nostru

 • Situat in inima golfului Naama Bay, hotelul ofera cea mai buna vedere a promenadei, unde viata de noapte nu se opreste niciodata.

Profita acum de un sejur in Egipt pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in SHARM EL SHEIKH, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in CATARACT LAYALINA RESORT.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.