BLAZER RESIDENCE (ex. PETROU APARTHOTEL) Apts , Larnaca

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel BLAZER RESIDENCE (ex. PETROU APARTHOTEL), Larnaca

Situat la 8 km de aeroportul international, chiar in centru orasului Larnaca, la cativa pasi distanta de celebra promenada cu palmieri Finkoudes, la 400 m de plaja.
Hotelul a fost construit in anul 1990, ultima renovare a avut loc in anul 2013.

In total sunt disponibile 52 de camere:
- One Bedroom Apartment (dormitor separat, bucatarie complet utilata cu zona de living, baie, balcon, 1 pat dublu sau 2 paturi separate (suplimentar – pat pliabil), max. 3 pers., 25 m2);
- Two Bedroom Apartment (2 dormitoare separate, bucatarie complet utilata cu zona de living, baie, balcon, max. 4 pers., 40 m2);
- Three Bedroom Apartment (3 dormitoare separate, bucatarie complet utilata cu zona de living, baie, balcon, max. 6 pers., 50 m2);
- Family Apartment (dormitor separat spatios, bucatarie complet utilata cu zona de living, baie, balcon, max. 4 pers., 35 m2).

Se accepta plata cu card de credit: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.
Cazare cu animale de companie: nu se accepta.

Tel.: +357 24 650 600
Fax: +357 24 655 122
Internet: www.petrouaparthotel.com

Camera hotel

 • foeh (la solicitare pentru apartamentele standard)
  aer conditionat (gratuit)
  televizor
  internet Wi-Fi (gratuit)
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  curatenie in camera - de 6 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - zilnic

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

Pentru copii

 • patut (gratuit)

Plaja

 • Nisip (la 500 m de hotel). Pe plaja: sezlonguri si umbrele – contra cost. 

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat intr-o zona faimoasa din orasul Larnaca. La cativa pasi distanta se afla plaja cu nisip, baruri, restaurante, cluburi, magazine. Recomandat familiilor, precum si turistilor pentru care infrastructura urbana este importanta.

Profita acum de un sejur in Cipru pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Larnaca, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in BLAZER RESIDENCE (ex. PETROU APARTHOTEL).

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.