BANSKO ROYAL TOWERS 4* , BANSKO

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel BANSKO ROYAL TOWERS, BANSKO

BANSKO ROYAL TOWERS 4*
HB
 
Hotelul este amplasat la doua ore si jumatate ore de mers cu masina de aeroportul orasului Sofia si la doua ore de aeroportul orasului Plovdiv, in partea de sud-vest a orasului Bansco, de-a lungul raului Glazne, la 150 m de telecabine. 
Suprafata totala 14 000  m2. , in apropiera imediata de centrul comercial Mall Bansco.
Hotelul a fost construit in 2008. Reparatiile de intretinere au loc in fiecare an. 
Hotelul este alcatuit din apartemente, amplasate in 12 cladiri a cate 5 nivele, fiecare cladire cu intrare separata si lift. Hotelul are:
3 studio-uri (dormitor cu pat matrimonial si canapea extensibila, mini-bucatarie, fara balcon, max. 2+1 pers., 40-60 m2).
74 one bedroom  apartament (hol, dormitor cu usa si pat matrimonial, living cu mini-bucatarie, masa si canapea, cu balcon, max. 2+2 pers., 60-80 m2)
3 two bedroom apartament (2 dormitoare cu usa, living cu mini bucatarie, masa si canapea, cu balcon, max. 4+2 pers., 100-120 m2)
 
Cazare cu animale de companie: nu se permite.
 
Adresa: orasul Bansco 2770, str. Iavor N1   
Internet: www.banskotowers.com 
Tel./ Fax: + 359 749 84019
 

Camera hotel

 • baie cu dus
  CD/DVD-player
  televizor
  balcon
  incalzire (electrica)
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori pe saptamana
  room service - contra cost
  schimbarea prosoapelor - o data la 2 zile
  curatenie in camera - zilnic

Spatiu exterior

 • 1 restaurant (Zero Degries)
  1 bar (bar de noapte Zero Degries)
  1 piscina exterioara (vara, gratuit)
  la piscina: sezlonguri - gratuit
  1 piscina interioara (cu incalzire iarna, gratuit)
  parcare in aer liber (gratuit)
  centru SPA (cu zona de relaxare)
  minimarket
  internet WiFi (gratuit)
  camera depozitare echipament de schi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sauna
  baie cu aburi
  jacuzzi
  volei

  Contra cost
  badminton
  inchiriere biciclete

Pentru copii

 • loc de joaca
  patut (la solicitare, gratuit)
  scaune in restaurant

Plaja

Comentariul nostru

 • Camere spatioase si elegante, utilate cu o minibucatarie. Hotelul este situat in apropiere de statia de plecare a telefericelor, precum si de magazine si restaurante. Categorie oficiala 2*, categorie TEZ TOUR – 4*.

Profita acum de un sejur in Bulgaria pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in BANSKO, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in BANSKO ROYAL TOWERS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.