AGUAMARINA GOLF 4* , COSTA ADEJE - TENERIFE

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel AGUAMARINA GOLF, COSTA ADEJE - TENERIFE

Animatic

Camera hotel

 • baie
  seif (contra cost)
  aer conditionat
  mini-bar (contra cost)
  TV
  internet WiFi (contra cost)
  telefon

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  2 restaurante a la carte (“Canario” si “Argentino”)
  sala de banchet
  2 baruri
  4 sali de conferinte
  2 piscine exterioare (cu apa de mare; interioara – cu incalzire)
  lift
  receptie (24h)
  parcare (in aer liber)
  medic la solicitare (contra cost)
  coafor (contra cost)
  inchiriere masini

Relaxare si sport

 • Gratuit
  sala de fitness
  Contra cost
  sauna
  masaj
  sporturi nautice

Pentru copii

 • club pentru copii (pentru copii sub 5 ani, deschis in sezonul de vacante)
  bona (contra cost)

Plaja

Comentariul nostru

 • Hotelul este situat intre terenurile de golf  Golf del Sur si Amarilla Golf. Recomandat pentru iubitorii de sporturi nautice.
  Check-In: 14:00 
  Check-Out: 12:00 

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in COSTA ADEJE - TENERIFE, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in AGUAMARINA GOLF.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.