AGUAMAR APARTMENTS Apts , COSTA ADEJE - TENERIFE

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel AGUAMAR APARTMENTS, COSTA ADEJE - TENERIFE

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada si dus
  foehn
  televizor
  televizor
  ventilator
  frigider
  aragaz
  microunde
  mini-bucatarie
  fierbator
  toaster
  terasa
  internet WiFi (contra cost)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  1 bar
  1 piscina exterioara
  terasa
  inchiriere masini
  WiFi (contra cost)

Relaxare si sport

 • tenis de masa
  billiard
  teren de golf (la 3 km)
  mini-golf

Pentru copii

 • loc de joaca
  sectiune pentru copii in piscina la adulti

Plaja

 • La piscina: umbrele, sezloguri – gratuit.

Comentariul nostru

 • Complex modern, ofera servicii de calitate inalta, atat pentru familii, cat si pentru cupluri: camere confortabile cu chicineta, terasa mare cu piscina, biliard si tenis de masa pentru adulti, precum si o zona de joaca pentru copii. Recomandat pentru vacante economice.

Profita acum de un sejur in Spania pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in COSTA ADEJE - TENERIFE, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in AGUAMAR APARTMENTS.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.