ACHARAVI BEACH HOTEL 4* , Corfu

Tip transport
Oras de plecare
Tara destinatie
Statiune
Hotel
Hotel
Date de plecare
Numar nopti
Adulti
Copii
Varsta copil 1
Varsta copil 2
Vezi Pret

Descriere hotel ACHARAVI BEACH HOTEL, Corfu

Animatic

Camera hotel

 • baie cu cada sau dus
  foehn
  televizor
  telefon
  accesorii de baie
  balcon sau terasa
  mini-frigider
  seif (contra cost)
  aer conditionat (gratuit)
  pardoseala - gresie
  curatenie in camera - zilnic
  schimbarea lenjeriei - de 2 ori/saptamana
  schimbarea prosoapelor - de 3 ori/saptamana
  internet WiFi (gratuit)

Spatiu exterior

 • 1 restaurant
  3 baruri
  2 piscine exterioare (cu apa dulce)
  medic la solicitare (contra cost)
  spalatorie (la solicitare, contra cost)
  parcare
  internet WiFi (gratuit)

Relaxare si sport

 • Gratuit
  tenis de masa

  Contra cost
  biliard
  teren de tenis
  inchiriere biciclete

Pentru copii

 • scaune in restaurant
  patut (la solicitare, gratuit)

Plaja

 • Nisip. Intrare in mare: nisip-pietris. Bar pe plaja. La piscina: umbrele, sezlonguri - gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri - contra cost.

Comentariul nostru

 • Hotel confortabil. Sunt camere cu bacatarie echipate si apartamente spatioase. Situat intr-o zona pitoreasca langa mare. Animatie - nu este. Recomandat pentru familii, inclusiv cu copiii si cupluri.
  Divertisment de seara: la cativa pasi de hotel 

Profita acum de un sejur in Grecia pentru ca vei avea parte de cele mai tari distractii. O vacanta in Corfu, alaturi de cei dragi, este perfecta pentru zilele voastre de concediu, mai ales daca alegeti servicii hoteliere de top, pe care le gasiti doar in ACHARAVI BEACH HOTEL.

 • Informatiile si pozele publicate pe website-ul Tez Tour sunt informatii cu scop consultativ, furnizate de hotelurile contractate, valabile din momentul transmiterii lor de catre hotel, doar pentru produsul Tez Tour.
 • Exista posibilitatea aparitiei unor neconcordante in cazul in care hotelul nu comunica in timp util eventualele modificari in oferta sa de servicii (ce pot interveni pe tot parcursul sezonului), de aceea recomandam ca la sosirea la hotel turistii sa se informeze in privinta disponibilitatii si costurilor serviciilor pe care le ofera; S.C. Tez Tour S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru modificarile aparute ulterior editarii textelor care nu au fost comunicate de hotel si, in consecinta, nepublicate pe www.tez-tour.ro. Este o practica comuna ca la inceputul si finalul sezonului turistic sa nu fie disponibile anumite servicii si facilitati secundare ale hotelului.
 • Pozele sunt puse la dispozitie de hotel la momentul editarii si sunt cu titlu de prezentare. Design-ul si continutul website-ului www.tez-tour.ro sunt proprietatea intelectuala a S.C. Tez Tour S.R.L. Orice incercare de copiere sau frauda se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres al S.C. Tez Tour S.R.L.